Franck Franck Franck

Since 1973

Uw partner voor alle afbraakwerken.

Afbraakwerken

Afbraakwerken met het oog
op renovatie

Franck is gespecialiseerd in de detailafbraak van gebouwen. Het ontmantelen van een gebouw dient minutieus en met kennis van zaken aangepakt te worden. Daarom hanteren we een strikte werkwijze met de juiste expertise.

Afbraakwerken

Een nauwkeurige aanpak

Wij zorgen ervoor dat alle voorbereidende werken afgerond zijn zodat de aannemer zijn werken kan aanvangen vertrekkende van een schone lei. Daarbij hoort het ontmantelen van het gebouw, het plaatsen van poutrels, het verwijderen van vloeren en plafonds, … Kortom: wij nemen alles grondig onder handen met het oog op een vlotte renovatie. Tijdens dit proces houden we steeds rekening met de omgeving en nemen we de tijd om stofvrij en geluidsluw te werken om de hinder zo beperkt mogelijk te houden.

Bij de afbraak van gebouwen gaan we heel selectief te werk. Om veiligheidsredenen, maar ook om stenen en andere circulaire materialen zoals o.a. hout in de beste staat te recupereren. We zorgen ervoor dat geen enkele bruikbare steen verloren gaat. Die nauwgezette werkwijze laat zich voelen in elke fase. Op de werf voeren we een eerste kwaliteitscontrole uit. Vervolgens worden de stenen manueel gereinigd en een tweede keer gecontroleerd. Tijdens het stapelen op paletten voeren we een finale controle uit. We leveren dan ook uitsluitend kwalitatieve stenen met een levenslange garantie.

Afbraakwerken

Een team
om op te bouwen

Deze vlotte en efficiënte gang van zaken kunnen we aanbieden dankzij ons ervaren team. Doorheen dit volledige proces werken we samen met erkende studiebureaus en zorgt onze projectleider voor een goede begeleiding en opvolging tot het einde van de werken. Bovendien zijn al onze stielmannen geschoold en vakkundig opgeleid om asbest te verwijderen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info