Franck Franck Franck

Sinds 1973

Samen voor
een steengoed
resultaat

Jan, Louise en Frans Franck in 1997.

Jan, Louise en Frans Franck in 1997.

Samen voor
een steengoed resultaat

Dat de familie Franck met een baksteen in de maag is geboren, valt allerminst te ontkennen. Frans Franck richtte de zaak in 1973 op met als kernexpertise de afbraak van gebouwen met het oog op de recuperatie van stenen. Vandaag zetten wij, de tweede en derde generatie, onze schouders onder de zaak en zijn we een vaste waarde geworden in de handel van unieke dakpannen, nieuwe én recuperatiegevelstenen. Bovendien zijn we gespecialiseerd in het Kaleien, Chipperen, Bureren en Papvoegen van uw gevels.

Elke dag bouwen we verder aan de groei en toekomst van onze onderneming. Met de nodige professionaliteit en veel overgave zorgen we ervoor dat elke klant de service en het comfort krijgt dat hij verdient. Daarom leggen we ook de klemtoon op hoogstaande producten, vakkundige coördinatie en een openhartige service. Elk project is een referentie.

Over ons

Ontdek onze nieuwe producten op Batibouw 2022

Binnenkort mogen we jullie opnieuw verwelkomen op de grote bouwbeurs Batibouw. Wij zijn alvast volop bezig met de voorbereidingen... We hopen jullie allen te mogen verwelkomen tussen 21/5 - 29/5/2022 voor een gezellige babbel met bijhorend drankje.

Lionel Devlieger en dochter (Rotor), Jan en Louise Franck in 2020.

Lionel Devlieger en dochter (Rotor), Jan en Louise Franck in 2020.

Team Franck valt in de prijzen

Ons team mocht de circubuild-award in ontvangst nemen voor ons pionierswerk in circulair bouwen.

Een gemiddelde baksteen weegt 1,5 kg. Een snelle berekening leert dat Franck per jaar dus zo’n 6.000 ton bakstenen verzet en dus in de kringloop houdt. De kwaliteit ervan is overigens beter dan die van nieuwe bakstenen, prijs-kwaliteitsgewijs is het een topproduct, volgens Louise.
Lees het volledige artikel: https://circubuild.be/nl/nieuws/louise-en-jan-franck-nieuwe-laureaten-circubuild-award/?fbclid=IwAR2yw8QbNsTc1XSfhH8XM4_6yz9TWzUgPjWoWrlS5Nf_HKsF6rR1LPJFFUo

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info