Franck Franck Franck

Sinds 1973

Samen voor
een steengoed
resultaat

Jan, Louise en Frans Franck in 1997.

Jan, Louise en Frans Franck in 1997.

Samen voor
een steengoed resultaat.

Dat de familie Franck met een baksteen in de maag is geboren, valt allerminst te ontkennen. Frans Franck richtte de zaak in 1973 op met als kernexpertise de afbraak van gebouwen met het oog op de recuperatie van stenen. Vandaag zetten wij, de tweede en derde generatie, onze schouders onder de zaak en zijn we een vaste waarde geworden in demontage- en slooptechnieken en de handel in unieke dakpannen en recuperatiegevelstenen.

Elke dag bouwen we verder aan de groei en toekomst van onze onderneming. Met de nodige professionaliteit en veel overgave zorgen we ervoor dat elke klant de service en het comfort krijgt dat hij verdient. Daarom leggen we ook de klemtoon op hoogstaande producten, vakkundige coƶrdinatie en een openhartige service. Elk project is een referentie.

Over ons

Ons team,
onze grootste troef.

Met een kleine vaste equipe werken, creƫert een hechte band op de werkvloer, maar ook met onze klanten. Het stelt ons dagelijks in staat om een uitstekende service aan te bieden en elk project netjes binnen de afgesproken termijn af te werken. Dankzij ons geolied team op kantoor, de baan en de werf kunnen we steeds vlot het eindresultaat bereiken dat u voor ogen heeft.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info